Skip to main content
 
 

Jobba hos oss

Vad roligt att du vill jobba med oss! Här ser du  de lediga jobb som finns just nu. Hoppas att du hittar något som passar just dig.

Är du optotekniker och gillar resejobb?

Har du ett teknisk intresse och vill du ha ett intressant arbete med stora projekt? Sök tjänsten som optotekniker hos Priotec.

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att ha Sverige som ditt arbetsområde där du reser och arbetar inom en rad olika projekt. Exempel på arbetsuppgifter som Optotekniker är att hänga fiber i gruvorter, montera antenner, blåsa fiberkabel, svetsa och mäta fiberkabel. Du kommer att jobba olika tider beroende av projekt.

Vem trivs här?

Du som har tidigare erfarenhet av kabeldragning samt kabelblåsning och har ett tekniskt intresse kommer snabbt att komma in i arbetsuppgifterna. Vi ser gärna att du har en teknisk gymnasieutbildning. Det är givetvis meriterande om du är certifierad optotekniker.

B-körkort är ett krav och BE-körkort meriterande. Är du som person engagerad, social och har lätt för att fatta beslut så kommer detta att vara rätt arbete för dig.

Är du intresserad?

Rekryteringsarbetet sker löpande. Så vänta inte med din ansökan. Skicka in redan nu. Bifoga CV och personligt brev.

Skicka din ansökan till robert.haland@priotec.se

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa och professionella medarbetare. Du är därför alltid välkommen att skicka en spontanansökan. Skriv en kort presentation om dig själv och berätta varför du skulle passa hos oss. Glöm inte att bifoga ditt cv.

Skicka din ansökan till robert.haland@priotec.se